Schrijf u in

Op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Bezoek onze showroom

Maak een afspraak

0342-442960

Van Manen interieurbouwers

Vakmanschap sinds 1973

In 1973 richtte dhr. A. van Manen een eenmanszaak op die al snel groeide en steeds grotere opdrachten aannam. In de loop der jaren werden er diverse specialismen ontwikkeld, zoals kerkbanken, trappen op maat en exclusieve interieurs. Aanvankelijk was het bedrijf gevestigd in Barneveld, maar de groei vroeg om een grotere locatie. Die werd gevonden aan de Puurveenseweg te Kootwijkerbroek. Daar werd de huidige werkplaats met een woning gebouwd. De verhuizing vond in 1992 plaats.

Meesterlijke Interieurs

Timmerbedrijf Van Manen is in 2009 overgenomen door Marinus van Manen (zoon van de oprichter) en Henk Donkersteeg. Zij realiseerden een totaal nieuwe showroom en geven leiding aan 13 mensen. Door de groei in werkzaamheden is de naam inmiddels ook veranderd naar Van Manen, Meesterlijke Interieurs. Kwaliteit staat altijd voorop dankzij de kennis en expertise van de interieur meesters.

Van advies tot ontwerp tot maatwerk

Elke klant die bij ons binnenkomt, of dat nu een particuliere of zakelijke klant is, krijgt eerst een degelijk advies over hoe het project het beste aangepakt kan worden. Gaan we het samen met u oppakken, dan maken we een ontwerp, zodat het u precies duidelijk wordt wat het eindresultaat is. En dat resultaat is het maatwerk waar wij om bekend staan.

Gespecialiseerd in kerkinterieurs, trappen en interieurs

Vanaf 1984 zijn we al gespecialiseerd in kerkinterieurs. Tot op de dag van vandaag werken we regelmatig aan kerkbanken, doopvonten en andere onderdelen. In 1997 begonnen we met het maken van trappen op maat. Uiteindelijk werden de trappen onze specialisatie: exclusieve, robuuste houten trappen, modern of in landelijke stijl. In 2007 hebben wij ons assortiment vergroot met exclusieve interieurs, zoals kastenwanden, kamer-en-suite-kasten, lambriseringen en garderobekasten.

Schrijf u in

Op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Bezoek onze showroom

Maak een afspraak

0342-442960