Bezoek onze showroom

Maak een afspraak

0342-442960

Trappen

Welk soort trap u ook zoekt

Als het om trappen gaat, zit u goed bij Van Manen. Of u nu een wenteltrap, een ronde trap, een rechte steektrap, gebogen trap of een scheluwetrap wilt, we kunnen het allemaal maken voor u. Het belangrijkste vinden wij ons advies. Stel dat u een rechte steektrap in gedachten hebt, maar wij kunnen u met een ronde trap veel voordeliger van dienst zijn, terwijl u qua functionaliteit en esthetiek nog steeds voor topkwaliteit kiest. Daar staan wij voor: advies op maat.

Van advies naar ontwerp en oplevering

Na de eerste gesprekken maken we graag een ontwerp voor u, zodat u kunt zien hoe uw gewenste soort trap uiteindelijk zal worden. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen, de afmetingen van de ruimte en natuurlijk de rest van uw interieur. Zo komt er uiteindelijk altijd een trap waar iedereen blij mee is.

Vakmanschap is trapmanschap

Het maken van een trap is vakwerk, iets waar we zelf heel veel van houden. Als een trap hout bevat, bewerken we dit bijvoorbeeld met veel toewijding en oog voor detail: prachtige rondingen, subtiele constructies of ambachtelijk houtsnijwerk. Maar we weten ook heel goed hoe krachtig eenvoud kan zijn: simpele basisvormen die perfect aansluiten op een strakke muur. Het gaat uiteindelijk om uw woonstijl die bepaalt wat voor soort trap wij voor u maken. Wij laten ons als trappenspecialist graag door u uitdagen.

Wilt u meer weten over de soorten trappen van Van Manen? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom of neem rechtstreeks contact met ons op!

Bezoek onze showroom

Maak een afspraak

0342-442960